23 oktober 2019 om 00:00
iBOOD

Autostoeltjes

Autostoeltjes
Kid on board!

Het allerdierbaarste is je (klein)kind. Dus als jij je kind meeneemt in de auto, dan zorg je ervoor dat het altijd veilig en comfortabel zit. Gebruiksgemak is daarbij ook van belang. Je wilt niet dat de veiligheid in gevaar komt door haastige spoed. Daarom kies je een autostoeltje van een betrouwbaar merk als Carkids.

Al deze stoeltjes en zitjes zijn veilig, comfortabel, gebruiksvriendelijk en voorzien van de vereiste keurmerken. Let bij je keuze op dat je een zitje kiest dat past bij het gewicht en de lengte van je kind.

23 oktober 2019 om 07:18
vanherkproductions Gebruiker

heeft 1 van deze stoeltjes een ligstand zodra kind slaapt dat je ze een beetje kunt kantelen

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 10:32
Moderator Bas iBOOD Moderator

Alleen de twee zitjes van 9-18 kg met dat kunststof ondergedeelte kunnen in slaap/ligstand gezet worden.

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 12:05
3ali Gebruiker

De 2e autostoel (Zwart-rood, 15-36kg, 34€), heeft deze eigen gordels om uw kind vast te zetten of niet? Is niet te zien op foto.

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 13:25
Moderator Bas iBOOD Moderator

Deze heeft geen geïntegreerde gordel om je kind vast te zitten, je dient de autogordel te gebruiken. Wel heeft hij uitsparingen voor de autogordel.

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 13:11
jes77 Gebruiker

Zit het ISO fix systeem bij de stoel inbegrepen?

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 13:22
Moderator Bas iBOOD Moderator

Het Isofix systeem zit ingebouwd in je auto. De Isofix stoelen en verhogers zijn geschikt om ze op dit systeem aan te sluiten. De meeste auto’s met bouwjaar vanaf 2008 hebben Isofix. Heeft je het auto het niet, dan kun je het ook laten inbouwen. Je klikt dan de twee haken achteraan de stoel vast in de beugels die onderaan in de stoel zitten. Wij leveren dus geen systeem mee dat je kunt inbouwen in je auto, enkel de compatibele stoel/verhoger.

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 20:03
Wendyr Gebruiker

Beste kan de rugleuning van het verhoogde verwijderd worden voor de grotere kinderen

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 20:08
Wendyr Gebruiker

Beste kan de rugleuning van de autostoel met en zonder isofix. Die tot 36kg, verwijderd worden van het zitje. Dit voor grotere kindere

Beantwoorden

23 oktober 2019 om 20:11
Wendyr Gebruiker

En die van 9-36 kg. Kan je daar na verloop van tijd ook de driepuntsgordel vervangen door de gewone autogordel als je de rugleuning nog hebt

Beantwoorden

25 oktober 2019 om 16:56
Official Product Expert Carpoint Expert Official Product Expert

Beste Deby, 2x ja. Dit kan inderdaad

Beantwoorden

24 oktober 2019 om 09:11
Sander_m Gebruiker

Beste IBOOD,

Kan de autostoel van €79,95 – 9 tot 36 KG – ISOFIX – zwart/rood ook tegen de rijrichting in geplaatst worden?

Ik begreep dat dat voor groep 1 leeftijd wordt geadviseerd.

Groeten,

Sander

Beantwoorden

24 oktober 2019 om 09:19
Moderator Niek Moderator

Goedemorgen Sander_m,

Nee, hij kan niet tegen de rijrichting in geplaatst worden. Dit wordt vaak met een maxi-cosi gedaan bij de allerkleinsten en die komt dan op de passagierstoel te zitten. Isofix heeft altijd de aansluiting aan de achterzijde van het zitje zitten en wordt dus in de rijrichting geplaatst. Er zit wel naast de isofix een toptheter aansluiting bij. Dit is een extra riem die van de bovenkant aan de achterkant van de bank wordt vastgezet of op de vloer in de achterbak. Hierdoor kan het zitje bij een frontale botsing niet voorover kiepen/ naar voren schieten. Bijna alle auto’s hebben alleen op de achterbank isofix aansluiting zitten. Sommige auto’s hebben ook op de passagierstoel een isofix aansluiting en samen met toptether aansluiting kan de stoel dan niet naar voren schieten. Echter bij een kind op de passagiersstoel dient altijd de airbag bij de passagierstoel uitgeschakeld te worden!

Beantwoorden

24 oktober 2019 om 09:36
Hilde Deweer Gebruiker

Ik wil een autostoel bestellen, maar dat lukt niet. Al een paar keer geprobeerd en credit card gegevens ingevuld, maar het springt telkens weer op mijn adresgegevens. Er komt een  melding die zegt: ’ongeldig telefoonnummer’. Ik snap het niet want dat numemer staat er al in van vroeger en is niet gewijzigd.

Beantwoorden

24 oktober 2019 om 09:42
Moderator Bas iBOOD Moderator

Hi Hilde,

Dat is lastig. Kun je eens proberen het telefoonnummer te herschrijven? Dus 06 vervangen door +316 of vice versa?

Beantwoorden

27 oktober 2019 om 07:04
ja-roelle Gebruiker

Even voor se zekerheid: bij de Stoelverhogers zie je op de foto twee uitstekende beugels die de Stoelverhoger aansluit op de iso fix die in de auto zit. Klopt het dat de kinderstoelen waar ISO fix benoemd is vergelijkbare beugels hebben waarmee je de stoel vastmaakt aan de iso fix van de auto?

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.